Caragea: Grupul Pro România va avea soarta lui Işfan

Ipoteză interesantă a fostului candidat la Primăria Târgu Jiu, Viorel Caragea. Acesta crede că Ion Işfan a fost sancţionat de PSD nu pentru că ar fi lipsit de la şedinţe, ci din cauza apropierii lui de formaţiunea lui Victor Ponta, Pro România.

Ion Işfan nu şi-a negat niciodată relaţia apropiată cu Victor Ponta, dar nici nu a renunţat la PSD pentru Pro România. Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a fost însă suspendat din funcţia de vicepreşedinte al PSD Târgu Jiu, un motiv fiind faptul că are un comportament nepotrivit faţă de profesori, ceea ce afectează şi partidul, fiind invocată şi lipsa de la unele şedinţe.

Caragea este de părere că mai mulţi pesedişti vor avea soarta lui Işfan, din cauza apropierii de liderii Pro România. „Işfan face parte din grupul Pro România de la Gorj, alături de toţi ăia care au fost la revelion la Valea Mare. Toţi vor avea soarta lui Işfan, dacă nu se întorc înapoi să jure credinţă”, a spus Caragea la Radio Infinit. Acesta i-a dat exemplu pe directorii de la Minprest Rovinari, primarii de la Samarineşti şi Muşeteşti, viceprimarul din Godineşti, consilieri.

Interesant este că, în luna ianuarie, Işfan îşi anunţa candidatura pentru o funcţie importantă în PSD Gorj: „Voi candida la funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene, fără doar şi poate, voi intra în luptă. Am muncit în partidul ăsta, am experienţă şi cred că partidul se poate bucura de această experienţă”.

Caragea spune că PSD are două ţinte la Gorj, distrugerea liderului PNL Gorj, Dan Vîlceanu, şi anihilarea celor de la Pro România.

Vizualizări: 3,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: