Caragea, independentul de 5% în 2 săptămâni. Ce mesaj are pentru PSD!

Are toate motivele să fie bucuros după alegerile în care și-a încercat șansa de a câștiga ca independent Primăria Târgu Jiu. Viorel Salvador Caragea a obținut peste 1000 de voturi, s-a apropiat de pragul de 5%, având 4,62%, depășind partide care au apărut relativ recent pe scena politică și care, teoretic, pretind că sunt o alternativă la „PSD-PNL, aceeași mizerie”.

Fostul șef al Poliției Gorj a reușit chiar să câștige două secții de votare, la Drăgoeni și Prejba, zona în care locuiește, voturile de aici dovedind că vecinii și-au pus mari speranțe în candidatura sa. Duminică seara, după aflarea rezultatelor votării, Caragea a venit la sediul PNL Târgu Jiu pentru a-l felicita pe Marcel Romanescu și a-i transmite că are deja în preajma sa persoane pe care nu le-a văzut alături de el și în campania electorală. Independentul de pe locul 3 a avut însă un mesaj ferm pentru adversarii săi din PSD, cărora le-a transmis că dacă mai avea două săptămâni de campanie electorală locurile se puteau inversa și el putea ajunge pe 2, iar PSD să coboare până pe 3.

„Nu PSD a pierdut alegerile, ci Florin Cârciumaru”

„Să le dea Dumnezeu ce ne-au dorit ei nouă. Nu PSD a pierdut alegerile, ci Florin Cârciumaru și bubulinele. Pe Marcel nu l-a ajutat nici partidul sau Caragea. L-a ajutat presa, cei care ați rămas necumpărați de ei. Și vă promit un lucru. De câte ori m-a dat PSD pe mine la televizor și cu banii pe care îi dau, vă promit că de atâtea ori îi dau și eu. Sunt foarte liniștit, descătușat și îi aștept la emisiunea «Iartă-mă!». O să cumpăr pentru ei o rulotă și să vină acolo la emisiune. Cei care le făceau campanie până acum, le puneau afișe, oameni de bun simț, i-am luat, i-am educat și i-am lăsat cu ochii-n soare. Ei nu și-au mai revenit și nu știam că se mănâncă ei între ei. Norocul lor că am avut doar două săptămâni de campanie că altfel îi făceam de ieșeau ei pe locul 3 și eu pe 2. Eu rămân independent, o să-mi iau o rulotă și o să fac emisiunea «Iartă-mă!» pentru tot ce o să vedeți cu PSD. Am felicitat presa pentru că au rămas 7-8 ziariști necumpărați de PSD. Asta a fost marea lor combinație vreme de 20 de ani. Miercuri se schimbă Guvernul și s-a dus epoca lor. Partidul cu cei mai mulți trădători pe metrul pătrat e PSD-ul. Targetul meu pentru următorii doi ani și jumătate este de câte ori m-au dat pe mine niște băieți la televizor să dau și eu PSD-ul și pe ei”, a spus Caragea, acum el având cu siguranță noi subiecte de abordat în cartea despre care vorbea la ieșirea la pensie că o scrie și care avea în acel moment sute de pagini deja redactate.

Vizualizări: 11,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: