Caragea scoate Sabotorii Gorjului din „vizuina H”

Descindere a fostului șef al Poliției la ședința Consiliului Local Târgu Jiu de joi. Viorel Caragea a intrat în sala de ședințe cu o plasă plină cu ziare. Cum au terminat consilierii ce aveau de votat, Caragea a scos din plasă câteva zeci de ziare Sabotorii Gorjului, pe care a început să le împartă consilierilor strigând: „Fiecare consilier cred că ar trebui să știe de unde au ieșit cuvintele de sabotaj și sabotori. Ele s-au redactat și se fac în vizuina H a unei oarecare structuri”. Consilierii nu s-au prins dacă se referă la o structură a SRI, la o cârciumă unde se întâlnesc tinerii liberali sau la vizuina din pădure.

Viorel Salvator Caragea a intervenit la sfârșitul ședinței de Consiliu Local, cerându-le consilierilor să-i spună care este motivul pentru care nu răspund la cele peste zece cereri ale sale. „Mai cereți”, i-a spus ironic social-democrata Iulia Vână. A intervenit secretarul Grigore Jianu, care a explicat că nu este obligat Consiliul Local să răspundă la cereri în baza Legii 544/2001, ci doar primăria. 

Văzând că nu primește un răspuns mulțumitor, Viorel Caragea a scos dintr-o plasă mai multe ziare „Sabotorii Gorjului”, dintre cele distribuite prin municipiu în campania electorală din iunie 2017, pe care a început să le împartă consilierilor locali. „Fiecare consilier cred că ar trebui să știe de unde au ieșit cuvintele de sabotaj și sabotori. Ele s-au redactat și se fac în vizuina H a unei oarecare structuri și i-aș ruga pe domnii consilieri și pe doamne să faceți o comisie să analizați dacă este firesc ca anumiți angajați în acest moment, care n-au nicio atribuțiune, să intre în interferență cu documente ale primăriei, fiind funcționari publici”, a spus Viorel Caragea.

A fost întrerupt de un consilier, după care a continuat. „S-au făcut în vizuina H, cineva v-ar putea răspunde din această sală, lipsește, dar va putea răspunde unde și cine a dat ok-urile și când seara poliția a făcut o anumită acțiune, cam cum le tremurau pamperșii. Etajul 1, vizuina H a grupurilor liberale”, a mai spus Caragea.

Consilier PSD: Helios înseamnă

Liberalii au luat la mișto afirmația lui Caragea. „Nu știu unde e vizuina H. În pădure, în pădurea lupului. Nu știu care lup, care o fi. Habar n-am despre ce e vorba”, a spus liberalul Eduard Berca.

A intervenit consilierul PSD Ștefan Constantin. „Helios, Helios înseamnă. Liberalii trebuie să știe, acolo își petreceau timpul, mai ales în campania electorală”, a spus Ștefan Constantin.

La localul Helios de pe strada Gheorghe Doja au loc întâlniri ale tinerilor liberali gorjeni.

Sursa video: TV Sud

Cine e Varvara?

Viorel Caragea s-a legat și de Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, poreclită „Varvara” de jurnalistul Narcis Daju. „Faceți o comisie să o întrebați pe Varvara de ce dă documente din primărie? Că nu e funcționar public”, a mai spus acesta.

Unii consilieri nu știau despre cine vorbea. „Dar cine e Varvara, că nu știu?”, a întrebat Maria Țambrea, consilier PSRo. „Până la urmă, cine e Varvara?”, a întrebat și Daniela Grădinaru, consilier local PMP.

Vizualizări: 6,196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: