Bîldea a plecat şi nu prea din Primăria Teleşti

A plecat de la primărie doar pe hârtie. În realitate, fostul primar din Teleşti este consilierul personal al edilului interimar. Romulus Bîldea îl consiliază pe Ion Mischie la tot pasul, stârnind deja controverse. Chiar dacă mai este timp până la campania electorală, social-democraţii sunt atacaţi de partenerii de alianţă de la ALDE.

Candidatul ALDE a aruncat „bomba” în spaţiul public supărat că adversarii de la PSD au anunţat că va obţine prea puţine voturi la alegeri. Cristian Mischie a declarat că fostul primar Romulus Bîldea încă mai vine la primărie şi ţine şedinţe cu angajaţii: „Domnul Bîldea confundă primăria cu propria casă şi confundă oamenii cu slugile lui. Şi după ce i s-a terminat mandatul vine în instituţie şi se ceartă cu angajaţii”.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, îi ia apărarea colegului său, anunţând că îl consiliază pe primarul interimar: „Eu ştiu că domnul Bîldea este consilierul actualului primar. Dacă sunt probleme şi nemulţumiri, vor încerca să le clarificăm între noi fără discuţii în spaţiul public”.

De altfel, Florin Cârciumaru a programat vineri o şedinţă cu liderii din PSD Gorj pentru a stabili strategia de campanie pentru Primăria Teleşti. Până în acest moment, PSD, PNL, ALDE şi PMP şi-au anunţat candidaţii pentru fotoliul de primar.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: