Adrian Tudor, candidatul PSD la Târgu Jiu? „Este posibil orice!”

Se dau lupte în sânul PSD pentru a fi dat la o parte viceprimarul Aurel Popescu, susţin surse politice. „Bătălia” este pentru alegerile din 2020, însă jocurile se fac încă de acum. Frământările social-democraţilor au fost întărite inclusiv de afirmaţiile lui Florin Cârciumaru care l-a sfătuit public pe Aurel Popescu să se retragă de la şefia organizaţiei municipale în doi ani, când vor fi organizate alegeri. Aflat în cărţi pentru a-i lua locul este celălalt viceprimar: Adrian Tudor.

Florin Cârciumaru i-a băgat în şedinţă pe cei doi viceprimari de la Târgu Jiu după ce presa a început să speculeze că se pregăteşte debarcarea lui Aurel Popescu din fruntea PSD Târgu Jiu. „Nu este adevărat. Din punctul meu de vedere, totul este doar la nivel de zvon. Eu am discutat cu domnul Tudor despre acest lucru şi mi-a spus că nu este adevărat. Chiar o să organizez o întâlnire cu echipa de la Târgu Jiu. Nu numai pe această temă, ci şi privind modul de colaborare cu ceilalţi reprezentanţi din Consiliul Local şi cu domnul primar. Nu este corect ceea ce se întâmplă în momentul de faţă”, a fost declaraţia liderului PSD Gorj.

A lăsat-o în coadă de peşte

În faţa camerelor de filmat, viceprimarul Adrian Tudor susţine că se înţelege mai bine ca niciodată cu Aurel Popescu şi nu ar vrea să-i ia locul: „Domnul Adrian Tudor este cel care a cerut, în Biroul Permanent Municipal, atunci când s-a făcut o analiză a activităţii derulate de noi în campania electorală, un vot pentru a-i oferi încrederea echipei de la municipiu, în continuare, domnului preşedinte Aurel Popescu”.

Până la alegerile din 2020 însă mai e timp de luat decizii. „Este posibil orice în 2020. Eu nu îmi doresc acest lucru. Cel puţin, nu în acest moment”, a mai declarat Adrian Tudor.

De altfel, chiar Florin Cârciumaru l-a sfătuit pe Aurel Popescu să facă un pas înapoi la alegerile din PSD programate în doi ani. Un pas înapoi în partid va însemna şi un alt candidat la alegerile pentru Primăria Târgu Jiu din 2020.

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: