Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Caralicea rămâne în PRM. Nu se ştie până când!

Gheorghe Caralicea Mărculescu spune că este în continuare membru al PRM Gorj, precizarea fiind făcută după ce colegii din organizaţie l-au inclus pe lista fruntaşilor filialei care nu au mai trecut pe la filială în ultimele luni. Fostul prefect de acum un deceniu şi jumătate spune că a avut probleme personale pentru care nu s-a mai implicat în politică, acesta activând în ultimii ani, cu pauze, în diferite formaţiuni politice.  "Sunt membru de partid, sigur. Vicepreşedinte nu ştiu dacă sunt. Deocamdată nu am activat din motive personale. A trebuit să mi le rezolv şi nu am putut să activez ca membru adevărat. Mi-am plătit cotizaţia, nu-i nicio problemă, dar, repet, asta e, nu am avut timp să activez ca un membru adevărat", spunea ieri Caralicea, fostul prefect fiind până acum membru prin mai multe partide, de la fostul PDSR până la fostul Partid Umanist sau ca şi defunctul Partid Alianţa Socialistă, PRM-ul fiind ultima sa pasiune politică.
 La începutul săptămânii liderul PRM Gorj Ion Fugaru spunea că trei din cei patru vicepreşedinţi ai organizaţiei pe care o conduce şi care ar trebui să facă o echipă adevărată cu el nu au mai trecut pe la filială. Caralicea a fost nominalizat alături de Iulian Bocşe şi Gabriela Avram, de la Crasna, şi, respectiv, Alimpeşti, foşti candidaţi şi ei, retraşi aproape complet din viaţa partidului. De pe baricade, deşi nu a stat mult pe ele, a dispărut şi Gheorghe Iliescu, fost candidat la deputăţie pe Colegiul 5, despre el Fugaru spunând că nu are nicio obligaţie atâta timp cât nici nu are vreo funcţie în partid. "Dumnealui este simplu membru şi chiar am discutat zilele trecute cu dânsul. Mi-a mulţumit pentru sprijinul pe care i l-am acordat în alegeri, mai ales că nu fusese la noi până atunci şi, sigur, dacă doreşte să se implice, îl aşteptăm", afirmă mai marele PRM Gorj.
 


Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: