Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Petrescu se dă la "iresponsabilul" Morega şi-i cere să lase PC-ul în pace

Ilie Petrescu spune că din Partidul Conservator nu a plecat niciun viceprimar către PNL şi susţine că, de fapt, Dan Ilie Morega a făcut astfel de afirmaţii pentru a masca problemele pe care le are în interiorul organizaţiei sale. Cei doi nu sunt la primul conflict politic, mai ales că toamna trecută s-au contrat pe deputăţia Colegiului 2, miza de acum fiind lupta internă pentru putere din ambele organizaţii, organizaţii în care vor fi alegeri după prezidenţialele din toamnă. Dan Ilie Morega spunea miercuri că cei trei viceprimari ai PC Gorj au migrat la PNL, însă Petrescu afirmă că filiala pe care o conduce are numai 2 viceprimari, care sunt în continuare membri ai Partidului Conservator. Aşadar, din start, la liberali pare să fi ajuns cu un viceprimar mai mult decât ştie Petrescu şi restul lumii că ar fi prin PC. Fostul senator îl acuză pe actualul deputat liberal că umblă cu diversiuni şi că nu va intra într-un conflict cu el pe motiv că PC are un alt mod de a face politică. Acum Petrescu reaminteşte de cei 8 ani de parlamentar ai săi şi spune că în cele şase luni de când e deputat Morega nu a apucat nici să înveţe toate uşile de la Parlament, fostul senator considerându-se mult mai înţelept faţă de cel care i-a luat faţa la alegerile de toamna trecută pe Colegiul doi.
 "Îi atrag atenţia pe această linie domnului Dan Ilie Morega să îşi finalizeze construcţia de la Motru şi să nu se ocupe de problemele Partidului Conservator. Nu mă interesează declaraţiile dumnealui politice, dar la conferinţa de presă a atacat PC-ul. A spus că are trei viceprimari ai noştri sub acoperire, dar doar pentru a crea o stare de spirit în partid. Eu nu dau răspuns la aceste făcături iresponsabile ale lui Morega pentru că el oricum din 15 primari mai are 5 de partea lui. Alţi 10 au plecat aşa ca păsările călătoare, or să plece acum pe 25 august. Eu ştiu ce se întâmplă la mine în partid, nu dau răspuns unui iresponsabil. Îi pune în pericol pe cei doi viceprimari pentru că se ştie, conform legii, dacă pleacă din partid li se retrage sprijinul politic şi pierd funcţiile. Să-şi găsească alt partid pentru diversiuni, să se ducă la Partidul Ţărănesc, la Partidul Verde, la Câmpeanu, unde a mai fost, dar să lase Partidul Conservator în pace", spunea ieri Ilie Petrescu, de parcă PC Gorj ar fi vreo mare forţă politică în condiţiile în care are doi viceprimari în judeţ şi un primar, cel de la Novaci, pe care însă nu l-a văzut nimeni vreodată pe la sediul organizaţiei judeţene.
 


Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: