Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Carantină și dosar penal pentru că nu a stat în izolare

Polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina s-au sesizat marți din oficiu cu privire la nerespectarea obligației autoizolării la domiciliu a unui bărbat, de 32 de ani, din comuna Stejari.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că bărbatul, la data de 15 mai a.c., s-ar fi întors din străinătate în România, prin punctul de trecere a frontierei Otopeni - București, declarându-și adresa de izolare în comuna Stejari.

De la data intrării în țară, bărbatul nu a fost găsit de către polițiști la adresa de domiciliu și nici nu a putut fi contactat la numărul de telefon declarat, acesta fiind depistat de polițiști gorjeni în cursul acestei seri, pe raza Municipiului Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădarnicirea combaterii bolilor, transmite IPJ Gorj.

Totodată, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de bărbat, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu.

Vizualizări: 2,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: