Proces cu miză la CE Oltenia. Compania caută avocați!

Complexul Energetic Oltenia achiziționează servicii juridice de asistență și reprezentare a societății în valoare de peste 150.000 de lei.

Compania are nevoie de o casă de avocatură care să o reprezintă într-un proces cu miză mare. Obiectul contractului îl constituie „Răspundere delictuală Directorat – Cătunele – Lupoaia – Motru”.

Interesant este că la capitolul „procedură achiziție”, CE Oltenia nu ia în calcul o licitație deschisă sau o achiziție directă, ci menționează că este vorba de o „procedură internă”.

Suma pusă la bătaie este de 154.900 lei, fără TVA, iar documentațiile se pun la dispoziție la cerere, în urma unei solicitări telefonice sau prin email.

Termenul limită pentru depunerea și negocierea ofertei este 25 mai.

Contractul se va încheia pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire, până la soluționarea definitivă a litigiului.

„Prețul cel mai scăzut, stabilit după faza de negociere, pe baza propunerii financiare finale, este criteriul utilizat pentru atribuirea contractului”, susține compania.

Reamintim că acționarii CE Oltenia se vor întruni pe 9 iunie pentru adoptarea unei hotărâri privind exercitarea în justiție a acțiunilor în răspundere formulate împotriva membrilor din Directorat nominalizați în raportul Corpului de Control al ministrului Energiei. Este vorba de foștii directori Sorinel Boza, Dan Vasile și Ovidiu Bălăcescu, proaspăt revocați din funcție.

Verificările au scos la iveală faptul că societatea din Gorj a fost prejudiciată cu peste 40 de milioane de euro.

Vizualizări: 3,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: