Băluță a scos șefii din Poliția Locală în stradă

Toți cei nouă șefi din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu au fost nevoiți să iasă în stradă atât în perioada stării de urgență, cât și acum, în starea de alertă. Directorul instituției a dat asigurări că locul acestora va rămâne în stradă și de acum încolo. “Vor ieși în stradă pentru că nu au încotro”, a declarat Florin Băluță.

Și șefii trebuie să muncească! Asta le-a transmis Florin Băluță celor nouă șefi pe care îi are Poliția Locală Târgu Jiu. Cu toții au ieșit în stradă în această perioadă. „Șefi au fost dintotdeauna. Eu nu am angajat niciun șef. Discuțiile mele au fost și în sensul bun. Ideea este că sunt șefi, orice instituție trebuie condusă prin șefi. Șefii care erau acolo trebuiau puși la muncă. Sunt nouă șefi, șapte servicii și două birouri. Salariați avem 136. Și în această perioadă, din 16 martie, șefii de servicii au asigurat continuitatea conducerii instituției 24 din 24 de ore”, a explicat șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

Și locul lor va rămâne tot în stradă și pe viitor, a mai fost semnalul lui Florin Băluță, la Târgu Jiu TV: „Au ieșit în stradă și vor ieși în stradă pentru că nu au încotro. Noi trebuie să fim vizibili, să fim alături de angajații pe care îi avem. La intrarea în serviciu, fiecare șef de serviciu trebuia să facă instruirea. Trebuie să ai discuții, ei sunt în măsură să-i lămurească pe acești oameni la intrarea în serviciu mai ales în această perioadă”.

Vizualizări: 2,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: