Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cărbune confiscat de Garda Financiară

În goana după afaceriştii care  transportă cereale fără acte de provenienţă din judeţul nostru, comisari Gărzii Financiare Gorj au dat joi noaptea pe Defileul Jiului de un agent economic care transporta un camion încărcat cu 18 tone de cărbune. Luat la puricat, acesta nu a putut demonstra comisarilor provenienţa cărbunelui, el neavând asupra lui niciun act justificativ. Pe lângă faptul ca i-a fost confiscat cărbunele, acesta a primit şi o amendă în valoare de 1.000 de lei. Cărbunele a fost deja valorificat de comisarii de la Garda Financiară Gorj.

În această perioadă, judeţul nostru va fi împânzit de filtrele poliţiei şi gărzii financiare, care nu-i vor ierta pe cei care transportă marfă, fără a putea justifica provenienţa acesteia.  Acţiunile au ca scop combaterea traficului cu cereale către judeţul nostru, având în vedere că este perioada în care se efectuează o serie de recoltări agricole.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: