Horoscop

Valabil pe 26/27 februarie

Berbec: O să culegeţi roadele muncii voastre şi o s-aveţi de rate şi de facturi, ba chiar să puteţi pleca pe undeva. Întrevedere cu nişte oameni de afaceri care vor să pună în practică o idee, la care aţi putea contribui şi voi cu o strategie, cu mâna de lucru.

Taur: V-aţi putea asocia cu cineva de care sunteţi încântaţi, că lucrează în stilul vostru şi o să vă uniţi forţele să daţi lovitura în afaceri. Poate vă invită cineva prin ţară, pe undeva, să vă relaxaţi pentru 2, 3 zile, sau să vă duceţi în concediu, acum, sau la vară - şi faceţi rezervare.

Gemeni: Se poate să vă invite cineva să vă puneţi în valoare nişte aptitudini, şi să primiţi aprecieri, vreun premiu. O să prindeţi o idee de afaceri şi o să gestionaţi că lumea, situaţia, că e ceva la care vă pricepeţi şi se şi cere în momentul de față v-aţi orientat din mers.

Rac: Relaţia cu partenerul de cuplu e şi mai armonioasă, poate pentru că aţi eliminat aspectele care-l deranjau. Sfera legalizări e activă şi o să puteţi definitiva contracte, să vă luaţi o diplomă de absolvire, să căpătaţi un statut că aţi ars toate etapele - acum vine consacrarea.

Leu: Aţi putea face rost de bani dintr-o sursă particulară şi să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade. O să vă bucuraţi de un mesaj, ori de prezenţa cuiva la care ţineţi şi poate vă faceţi program împreună ca să povestiţi, să vă destindeţi.

Fecioară: O să mai lăsaţi treburile care nu se mai termină niciodată şi o să vreţi să vă faceţi şi voi un rost, să cultivaţi o relaţie cu cineva care să vă completeze frumos. Vă interesaţi de o nouă ipostază profesională şi o să puneţi la bătaie toate resursele ca să faceţi performanţă, că sunteţi foarte pretenţioşi.

Balanță: Se poate să reamenajaţi interiorul, poate începeţi cu o curăţenie generală ca să fie totul lună! O să rezolvaţi o serie de mărunţişuri pentru care nu vă făcuserăţi timp şi o să atacaţi un nou subiect profesional pentru un plus de prestigiu - să creşteţi în ochii şefilor.

Scorpion: Vin de undeva din salariu, din colaborări nişte bani şi mai pot apărea şi alte oferte de colaborare cărora să le daţi curs. Se poate s-apară schimbări în relaţia voastră de cuplu şi care să ducă la căsătorie, dacă nu sunteţi un cuplu cu acte-n regulă şi să fiţi în căutarea unei locuinţe.

Săgetător: O s-aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă şi o să cheltuiţi din banii de rezervă, pentru că se va depăşi bugetul de cumpărături. E cineva care se oferă să vă ţină companie, sau să v-ajute cu tot ce-aveţi nevoie şi n-o să ziceţi nu, chiar vă-ncântă ideea, că va mai preia cineva din greutăţi.

Capricorn: Preocupările care ţin de studiu şi de apariţiile în public or să v-aducă satisfacţii profesionale. O să vreţi să vă reinventaţi, c-aţi convins pe toată lumea că munca e punctul vostru forte, acum să vă mai îngrijiţi şi de propria persoană, că e momentul pentru refresh.

Vărsător: Se poate să vă luaţi un credit ca să daţi avansul pentru o casă, ori pentru o maşină, că nu se va putea altfel. Un contract valoros, la asta vă puteţi aştepta şi să fie de cursă lungă, dar şi de efort constant, diferit față de cel cu care-aţi fost obişnuiţi.

Pești: E posibil să luaţi nişte bani şi să negociaţi continuarea unei colaborari- c-aţi vrea, poate, mai mulţi bani. Apar noi provocări de care o să fiţi încântaţi că aveaţi nevoie de o schimbare şi e momentul propice, că-l aveţi pe marele benefic, jupiter de partea voastră.

Vizualizări: 899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: