Cârciumaru: Am încercat să-l convingem pe David să intre în politică

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, anunţă că a încercat să-l determine pe Viorel David, directorul de la Artego, să intre în politică, însă acesta a refuzat vehement. Se întâmpla în urmă cu mai mulţi ani, mărturiseşte senatorul Cârciumaru care este convins că nici alţi colegi de-ai săi nu vor reuşi să-l convingă pe David să intre pe scena politică.

Florin Cârciumaru a explicat că a purtat astfel de discuţii cu Viorel David în urmă cu câţiva ani. La negocieri a fost şi Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. „Îl cunosc de foarte mulţi ani şi suntem în relaţii foarte bune. Ne-am respectat reciproc, ne-am ajutat şi este unul dintre puţinii gorjeni care ajută foarte mult oraşul Târgu Jiu şi judeţul Gorj. Ceea ce fac acum anumite persoane de la PSD sau de la PNL am făcut şi eu, şi domnul Ion Călinoiu, cu mulţi ani în urmă. Am încercat să-l convingem să vină în politică. Omul ne-a spus clar că este lângă fiecare dintre noi, ca autoritate locală, judeţeană, dar niciodată nu va face pasul spre politică şi a demonstrat acest lucru”, spune Cârciumaru.

Şi chiar dacă mulţi lideri politici au anunţat că şi l-ar dori pe Viorel David în partid ori chiar candidat, Cârciumaru este convins că nu vor avea câştig de cauză. Liderul PSD Gorj exclude chiar şi o candidatură din postura de independent la alegerile parlamentare, aşa cum s-a vehiculat: „Şi-a văzut de activitatea dânsului ca manager, om de afaceri. A fost consilier local în 1996-2000, înainte să fiu eu primar. Domnul Viorel David nu va veni să candideze nici pentru Primăria Târgu Jiu, nici pentru Consiliul Judeţean şi nici pentru altă poziţie, nici parlamentar. Nu va candida nici independent! Omul are cu totul şi cu totul altă preocupare. Face cu plăcere ce face, dar nu vrea să vină spre politică pentru vreo candidatură. Ce fac domnii Romanescu, Prunariu, am încercat noi. Domnul David sigur nu va face pasul. Vă spune un om care îl cunoaşte foarte bine”.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: