Cârciumaru ar mai vrea un mandat de senator

Florin Cârciumaru se retrage din fruntea PSD Gorj, dar ar mai vrea un mandat de senator. Este afirmaţia fostului social-democrat Vasile Popeangă care spune că ştie, din surse sigure, că Florin Cârciumaru ar fi negociat acest lucru chiar la Bucureşti. O confirmare este chiar faptul că senatorul a anunţat că nu mai vrea funcţia de preşedinte al PSD Gorj, dar îşi doreşte să ocupe un post de vice.

Vasile Popeangă a anunţat, la Tele3, că Florin Cârciumaru ar avea deja discuţii pentru ca, peste doi ani, să fie pe un loc eligibil la următoarele alegeri parlamentare. Aceasta ar fi condiţia pentru care ar fi acceptat să facă un pas lateral: „Chestiunea a fost foarte clară şi cine a vrut să înţeleagă, a înţeles foarte bine declaraţia lui Florin Cârciumaru. Au fost nişte negocieri. El nu mai candidează pentru funcţia de preşedinte, dar va candida pentru funcţia de vicepreşedinte. El are nişte promisiuni şi la nivel de centru şi la nivel local. Eu sunt absolut convins că mai doreşte un mandat de senator şi reiese foarte clar din faptul că doreşte să fie vicepreşedinte”.

„Îi urez să aibă cât mai mulţi ani liniştiţi în calitatea de senator”, i-a transmis chiar preşedintele executiv al PSD Gorj, Mihai Weber, în ultima conferinţă pe care a susţinut-o Florin Cârciumaru în calitatea de lider al organizaţiei judeţene. (A.A.)

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: