Cârciumaru are tupeu! Spune că problemele cu operele vandalizate și caii liberi pe stradă sunt „organizate“

Din București, Florin Cârciumaru nu vede nicio problemă la Târgu Jiu. Senatorul Florin Cârciumaru, fostul primar din Târgu Jiu, a declarat vineri că problemele cu animalele lăsate libere pe stradă sau cu Coloana fără Sfârșit vandalizată sunt „făcături“. Cu tupeu, fostul primar a declarat că ceea ce se întâmplă rău în oraș este „organizat“.

„Din punctul meu de vedere, tot ce se întâmplă la nivel de Coloană, la nivelul cailor pe stradă, totul este o făcătură, totul este organizat şi domnul Popescu Aurel are maturitatea necesară de a analiza şi de a vedea unde trebuie să intervină. Eu sunt sigur că domnul Popescu nu va lua o hotărâre pripită“, a declarat Cârciumaru.

Reamintim că, de mai multe zile, mai mulți târgujieni au postat pe Facebook fotografii și filmulețe cu cai liberi pe stradă. În plus, după vandalizarea Coloanei, Consiliul Local a aprobat o hotărâre prn care se interzice atingerea operelor. De atunci au fost multe cazuri de persoane care s-au așezat pe opere, fără să fie „deranjate“ de polițiștii locali.

Vizualizări: 5,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: