Cârciumaru, despre Ponta: Vorbim să ne aflăm în treabă

Complexul Energetic Oltenia s-a dovedit, în fiecare an, un bun agent electoral pentru politicienii din Gorj, indiferent pentru ce funcții au candidat. În pragul campaniei pentru alegerile europarlamentare, toată suflarea politică își face griji pentru producătorul de energie, iar unii se gândesc chiar la o nouă conducere. Senatorul Florin Cârciumaru susține că doar ministrul Energiei îi poate evalua activitatea managerului Sorin Boza.

Fostul lider al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a comentat, la Radio Infinit, afirmațiile făcute de Victor Ponta, care ar vrea pe altcineva la conducerea companiei energetice din Gorj. Asta mai ales din cauza faptului că producătorul de energie mai are doar câteva zile până când trebuie să se conformeze legislației europene și să aibă achiziționate toate certificatele de dioxid de carbon necesare astfel încât să nu riște ridicarea autorizației de funcționare.

“Cred că politicul n-ar trebui să se implice în această decizie, cine trebuie să conducă Complexul Energetic Oltenia, pentru că, la ora actuală, cea mai mare responsabilitate în a constata cum este condus o are ministrul Energiei. Vorbim ca să ne aflăm în treabă, cum a vorbit și domnul Victor Ponta, numai ca să înveninăm și să stricăm atmosfera din complex. Toți politicienii din Gorj ar trebui să punem umărul și să susținem activitatea companiei și trebuie să ne implicăm. Să venim cu inițiative legislative prin care să ajutăm activitatea din CEO”, a fost mesajul lui Cârciumaru.

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: