Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Viceprimar PSD, declarat incompatibil

Viceprimarul PSD din Bumbești Jiu, Cristian Păunescu, a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională pentru Integritate. Motivul este acela că Păunescu a făcut parte din Consiliul de Administrație al unei școli, la fel ca sute de alți aleși locali, nefiind clar de ce ANI îi alege numai pe unii.

“În perioada 25 octombrie 2012 – 03 august 2016 a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Colegiului „Mihai Viteazul” Bumbești-Jiu, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, arată un comunicat al Agenției Naționale pentru Integritate.

PSD Gorj îl curtează intens pe actualul primar liberal din Bumbești Jiu, Constantin Bobaru, care a și fost prezent la o conferință de presă la sediul social-democraților. Mai mult, Bobaru l-a acuzat pe liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, de infantilism politic. (A.A.)

Vizualizări: 2,211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: