Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar liberal după gratii. PNL Gorj “regretă situația delicată”

Primarul Ion Ianăși din comuna gorjeană Vladimir a fost reținut marți pentru 24 de ore, alături de un diriginte de șantier care are 52 de ani. Cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, fals sub semnătură privată, fals intelectual si obținerea ilegala de fonduri.

Dosarul instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj se referă la o lucrare de construire a unui pod, pe raza comunei Vladimir. Prejudiciul în acest caz este estimat la 270.000 de lei.

PNL Gorj a reacționat, exprimându-și încrederea că Ion Ianăși este nevinovat. Dar, dacă se va ajunge la arest preventiv sau arest la domiciliu, Ion Ianăși va fi suspendat de drept din partid. „PNL Gorj regretă situația delicată în care se află primarul comunei Vladimir – Ion Ianăși și, din punct de vedere uman, este alături de edil“, arată partidul în precizări trimise presei. (A.A.)

Vizualizări: 4,899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: