Ponta ia distanţă: A făcut o mare prostie și va plăti scump

Victor Ponta nu se dezice complet de fostul său purtător de cuvânt de la Guvern, Mirel Palada, implicat într-un scandal ce a dus la deschiderea unui dosar penal pe numele acestuia. Deputatul doar s-a distanțat de cel care l-a reprezentat la Palatul Victoria, o dezicere categorică venind din partea președintelui Federației Române de Aikido, Palada fiind practicant al sportului respectiv, acum el fiind considerat „o rușine” pentru acest domeniu. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta l-a lovit în față pe senatorul Mihai Goțiu în pauza unei emisiuni tv de la postul B1 la care participau amândoi. Ponta a avut o reacție pe contul său de Facebook la acest scandal, precizând că nu se dezice de Palada, dar îi transmite că va plăti scump pentru „prostia” pe care a făcut-o.

„Oricât de provocator sau de enervant este un adversar politic nu există nicio scuză pentru a-ți rezolva o problemă cu pumnii! Îmi pare rău de Mirel Palada (nu mă dezic acum de el ca om sau coleg într-o perioadă dificilă), dar cred că eu pot să îi spun adevărul neplăcut - a făcut o mare prostie și va plăti scump pentru asta. Așa cum îl cunosc cred că acum realizează cel mai bine acest lucru și îl regretă, dar suntem toți responsabili pentru deciziile noastre greșite”, menționează Ponta.

Mirel Palada a fost un an de zile purtător de cuvânt al Guvernului Ponta și a fost schimbat din funcție după ce, pe Facebook a avut postări în care a folosit un limbaj suburban, în care menționa inclusiv că ar frige „niște purceluși antiguvernamentali la proțap”, atunci când se referea la jurnaliștii care criticau Guvernul Ponta.

Vizualizări: 2,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: