Cârciumaru: „Fasolea roşie” l-a făcut pe Andrei subprefect de Bucureşti

Candidatura lui Liviu Andrei la Primăria Târgu Jiu a fost lansată week-endul trecut în prezenţa preşedintelui Mişcării Populare, Traian Băsescu. Andrei le-a cerut târgujienilor să renunţe la „fasolea roşie”, adică la PSD, partidul care a condus judeţul 20 de ani şi să treacă pe iaurt, mai exact să voteze Mişcarea Populară. Atacurile lansate de acesta nu l-au surprins pe Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, care este conştient că viaţa îi oferă multe surprize. Totuşi Cârciumaru i-a amintit lui Andrei că „fasolea roşie” l-a ţinut în funcţia de subprefect al Capitalei.

Liviu Andrei i-a acuzat pe şefii judeţului de faptul că au distrus fabricile importante din Târgu Jiu. Andrei a lansat atacuri şi către primarul Florin Cârciumaru, cerându-le alegătorilor să renunţe la „fasolea roşie”. Candidatura lui Andrei a fost lansată în prezenţa preşedintelui PMP, Traian Băsescu. „Domnule preşedinte, mă bucur că sunteţi aici, îmi daţi aripi. Nu o să fiu darnic cu cei care sunt acum la conducere, pentru că au făcut mult rău. Nu poţi să mănânci fasole 20 de ani şi să nu te doară burta. Îi invit pe toţi să mâncăm un borcan de iaurt şi nu o să ne mai doară burta”, a spus Andrei în discursul său.

Primarul Florin Cârciumaru nu a fost surprins de atacurile lansate de Liviu Andrei, însă a ţinut să-i amintească acestuia că „fasolea roşie” l-a făcut subprefect al Capitalei. Cârciumaru a dat de înţeles că se mai aşteaptă şi la alte atacuri din partea contracandidaţilor săi. „Nu trebuie să mai aducem aminte că Liviu Andrei a fost susţinut de PSD. Este clar că în poziţia de subprefect al Capitalei, Liviu Andrei a fost susţinut de Partidul Social Democrat, dar viaţa îţi oferă multe surprize. Nu este vorba numai despre Liviu Andrei, dar în momentul de faţă este şi Marius Vlaicu şi multe alte exemple. Eu mă bucur că de-a lungul anilor am avut contracandidaţi, oameni de valoare din municipiul Târgu Jiu. De fiecare dată am câştigat, părerea mea este că voi câştiga şi de această dată. Repet, viaţa îţi oferă foarte multe”, a declarat Cârciumaru.  

CAMPANIE

Liderul PSD Gorj spune că, în ceea ce îl priveşte, va desfăşura o campanie electorală în limita bunului simţ. „Campania dusă de PSD Gorj va fi o campanie de respect reciproc pentru fiecare adversar politic, o campanie decentă, iar în acest sens vorbim de exemplele pozitive din anii anteriori, când nu ne-am implicat în niciun un fel de acţiune denigratoare la adresa adversarilor politici, decât ceea ce se permite în limita bunului simţ”, a precizat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: