Cine este tânăra care a stat lângă Băsescu la lansarea candidaţilor PMP

Are doar 21 de ani, a debutat în politică, dar a avut şansa să fie în stânga preşedintelui Traian Băsescu, la lansarea candidaţilor PMP Gorj, care a avut loc sâmbătă la Târgu Jiu, în prezenţa a 1.200 de membri de partid.
Este vorba de Ioana Săvoiu, fiica lui Ion (Nino) Săvoiu, unul din liderii formaţiunii. „Sunt nou venită în organizaţia de tineret care face parte din noul Partid Mişcarea Populară. Am fost adusă de tatăl meu, Savoiu Ion, care nu pot să spun că mi-a insuflat politica, dar mi-a insuflat ceea ce înseamnă să fii responsabil, ceea ce înseamnă să respecţi promisiunile şi ceea ce înseamnă să respecţi omul de lângă tine”, a spus Ioana Săvoiu.
Întrebată ce obiective are un tânăr politician, Ioana Săvoiu a spus cu ce gânduri a intrat în politică. „Cu ideea de a schimba, de a ajuta oamenii să îşi dea seama că ei sunt schimbarea şi că fără ei oamenii care au stat sus acolo pe scenă nu pot să facă nimic. Dacă vrei schimbare trebuie să o vezi mai întâi în tine”, a spus tânăra, care nu ştie dacă va candida la un post de consilier. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 7,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: