Cârciumaru îl întreabă pe Dragnea: Eu sau lupii tineri?

Florin Cârciumaru vrea să mai rămână patru ani în fruntea Organizaţiei PSD Gorj. Acesta crede că este îndreptăţit să rămână la şefia partidului, după rezultatele obţinute la alegerile parlamentare. Ba mai mult, spune că va merge la Dragnea şi-l va întreba clar dacă-l mai lasă la cârma PSD sau dacă va alege să meargă mai departe cu generaţia tânără.

 Florin Cârciumaru declara, în urmă cu aproximativ două luni, că va renunţa la şefia PSD Gorj. Acum, însă, spune că vrea să rămână încă patru ani preşedinte al partidului. „Eu am anunţat, cu ceva timp în urmă, că nu voi mai candida, dar ţinând cont de rezultatele pe care le-am obţinut şi în ultima campanie şi ţinând cont de ceea ce am reuşit alături de o echipă tânără, o echipă care este pregătită să preia conducerea organizaţiei în viitor, vă spun sincer că m-aş bucura dacă aş mai avea posibilitatea să lucrez încă patru ani alături de această minunată echipă”, a declarat Florin Cârciumaru.

Ba mai mult, crede că este îndreptăţit să rămână la cârma partidului, după rezultatele la parlamentare. „În momentul în care s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu domnul Călinoiu, cu tensiunile din partid, mi-a fost teamă că nu voi reuşi să echilibrez organizaţia. A intrat un haos în ceea ce priveşte conducerea şi organizarea campaniei, dar prin abilităţile mele de bun organizator am reuşit ca, alături de această echipă, să echilibrăm situaţia şi să câştigăm ceea ce nici nu visam. Am ştiut unde şi cum să intervin, le-am dat voie celor care au dorit să se afirme în această campanie”, a precizat Cârciumaru.

Liviu Dragnea va fi cel care va decide dacă Florin Cârciumaru va mai rămâne la cârma PSD Gorj sau şefia va fi preluată de lupii tineri. „Eu voi purta o discuţie cu domnul Dragnea vizavi de această temă şi o să prezint corect situaţia: „Ăsta sunt! Am condus organizaţia 14 ani cu rezultatele pe care le ştiţi! Spuneţi ce vei face pe viitor: mergeţi cu actuala echipă, cu actuala generaţie sau, frumos, facem pasul lateral şi schimbăm generaţia. Îmi asum riscul pentru că încă pot să conduc cu rezultate foarte bune”, a declarat Cârciumaru.

Vizualizări: 1,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: