Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un porc bolnav falimentează toți crescătorii de animale din comună

Pesta porcină afectează și marile exploatații de bovine din județul Gorj. Mai mulți crescători de animale din comuna Țânțăreni sunt revoltați că nu-și mai pot vinde animalele, pentru că în localitate a fost depistat un focar de pestă. Bovinele de aici ajungeau în Grecia, dar localnicii nu mai pot vinde vacile din cauza unui porc bolnav.

Localnicii din Țânțăreni s-au plâns primarului din localitate pentru că nu-și mai pot vinde animalele din cauza peste porcine. ”Noi în comună avem foarte mulți crescători de animale și se cunoaște asta la nivelul județului. Comunele Țânțăreni și Turburea au cele mai multe exploatații de animale. Avem mulți oameni care cresc vite și le dădeau la export în Grecia și în alte țări din Europa, la fel și oile și caprele crescute în comună ajungeau peste hotare. Acum, pentru că am avut un porc depistat cu pestă porcină într-o gospodărie, nu poate să mai plece niciun animal din comună. Vă dați seama cât pierd acești oameni că nu-și mai pot vinde animalele?”, a declarat primarul din comuna Țânțăreni, Robert Ciutureanu.

La nivelul județului Gorj, zeci de localități sunt afectate de pesta porcină.

Vizualizări: 2,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: