Gorjean la Ministerul Energiei. Nu e Maioreanu!

Laurențiu Ciurel, fostul director al CE Oltenia, a declarat că noul secretar de stat din Ministerul energiei, Doru Vișan, director la Paroșeni în Valea Jiului, este gorjean la origini. Postul de secretar de stat și l-a dorit și social-democratul Andrei Maioreanu. Nu se compară cu Vișan, spune Ciurel. Social-democratul Andrei Maioreanu încă mai speră că prinde un post la minister.

Ciurel spune că la un moment dat i-a propus lui Vișan să vină la CEO. „Îl cunosc de vreo 30 de ani. Doru este una dintre cele mai bune alegeri pe care ar fi putut-o face ministerul. Am vrut să-l aduc în CEO și nu a zis nu. E gorjean, e din Godinești. Are o gospodărie foarte frumoasă. E gorjean și foarte calificat. Este o alegere excelentă. (...) Cu tot respectul pentru Andrei, nu se poate compara cu domnul Vișan care a trecut prin toate stadiile“, a declarat Ciurel.

Social-democratul Andrei Maioreanu încă mai speră la o funcţie în Ministerul Energiei. Maioreanu spune că va merge vineri, din nou, cu CV-ul la Bucureşti. „În ceea ce mă priveşte, din nou mi s-au solicitat documentaţie pentru ceea ce înseamnă activitate în plan minier şi energetic. Voi depune vineri această documentaţie”, a declarat Andrei Maioreanu. Acesta spune că încă mai sunt vacante două funcţii de secretari de stat. „Lucrurile nu sunt încă încheiate. Urmează încă două numiri la Ministerul Energiei pentru doi secretari de stat. Vom vedea, în urma negocierilor, dacă judeţul Gorj va avea un secretar de stat bun cunoscător al problemelor din minerit şi energie”, a precizat Maioreanu. 

Vizualizări: 3,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: