Cârciumaru, în inspecţie pe şantierul de la stadion

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a efectuat o vizită de lucru pe stadionul municipal, obiectiv aflat în prezent într-un amplu proces de modernizare. Lucrările se derulează într-un ritm alert în ultima perioadă, astfel că firmele constructoare au trecut deja la execuția lucrărilor în zona de peluze a noii arene sportive.

Constructorii care se ocupă de modernizarea stadionului, ACI Cluj și ConA Sibiu, s-au angajat în fața primarului Florin Cârciumaru să modernizeze Stadionul Tudor Vladimirescu într-un termen cât mai scurt. "Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, urmărește îndeaproape evoluția lucrărilor la una dintre cele mai importante investiții derulate, în acest moment, la Târgu Jiu. Constructorul i-a prezentat primarului Florin Cârciumaru stadiul lucrărilor și a dat asigurări că se depun eforturi pentru finalizarea investiției într-un termen cât mai scurt", a transmis biroul de presă al primarului Cârciumaru.
Pe stadion lucrează sute de persoane, o parte fiind din Gorj iar alții din alte zone ale țării. D altfel primarul s-ar fi plâns jurnaliștilor după o conferință la partid că sunt probleme cu asigurarea forței de muncă la stadion, pentru că în zonă, chiar și în țară nu sunt specialiști în construcții și că ar fi chiar nevoie să aducă din Ungaria.
În această etapă se execută lucrări la zona de peluze a noii arene sportive, la fundații, la infrastructura pentru parcare, hotel și spațiile de birouri. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro. Finanțarea pentru un astfel de obiectiv a fost asigurată de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții. După finalizarea lucrărilor, stadionul de la Târgu Jiu se va înscrie în cele mai moderne arene sportive din țară ce va avea și o parcare cu aproximativ 400 de locuri.

Galerie foto



Vizualizări: 1,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: