Cârciumaru: Ne punem întrebarea dacă mai suntem în siguranță

Președintele PSD Gorj, senatorul Florin Cârciumaru, susține că este filat și acum, deși a trecut ceva vreme de la campania electorală. „Eu consider că ceea ce se întâmplă în momentul de față pe această latură nu este corect. Sunt unul care a trecut prin acest gen de acțiuni, prin care am fost urmărit în trafic, am fost filat, dar am crezut că ne aflăm într-o campanie. A trecut campania și acest gen de activitate din partea unora, de a ne urmări, are continuitate. Consider că nu este bine”, a spus Florin Cârciumaru la TV Sud.

Senatorul se întreabă chiar dacă familia lui este în siguranță, în aceste condiții. „Am ajuns să ne punem întrebarea dacă ne mai putem afla noi personal în siguranță sau familiile noastre. Asupra mea sunt tot felul de acuze nefondate, tot felul de acțiuni de denigrări în spațiul public, care vin din partea unei persoane. Nu îi dau numele pentru că cetățenii din Târgu Jiu știu despre ce este vorba”, a spus Cârciumaru. „Cel care mă critică și mă acuză are personal cu mine ceva”, a mai spus senatorul de Gorj.

Chiar dacă nu a dat nume, indiciile date de Florin Cârciumaru arată că se referă la criticile la care este supus de către Viorel Caragea. Cârciumaru a spus că după părerea lui se încearcă un șantaj asupra lui ca om, ca parlamentar, dar nu știe motivul. „Cele mai multe palme le primesc de la oameni cărora de-a lungul timpului nu le-am făcut decât bine. Și nu vorbesc de un an-doi, ci de zeci de ani. Pentru fiecare dintre noi este un Dumnezeu și Dumnezeu îl vede”, a spus Cârciumaru, precizând că este pregătit pentru acuzații și jigniri mult mai dure. (A.A.)

Vizualizări: 3,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: