Cârciumaru nu candidează la primărie: "Greblă are toate calitățile"

Florin Cârciumaru răspunde ferm zvonurilor că și-ar dori să candideze pentru fotoliul de primar la Târgu Jiu. În prezent senator, Cârciumaru a declarat că nu va mai candida la alegerile locale. Singura sa dorință este să fie pus în capul listei la alegerile parlamentare. În cazul în care nu va mai fi dorit de partid, se va retrage și nu va candida nici din partea altui partid ori din postura de independent, mai sunt asigurările venite din partea lui Florin Cârciumaru.

Senatorul Florin Cârciumaru a explicat că nu știe să-i fie trecut numele în sondajul desfășurat acum de PSD pentru a fi desemnat candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. În plus, acesta a spus că nu își dorește să mai candideze la alegerile locale. “Nu voi candida pentru încă un mandat la Primăria Târgu Jiu cu toate că, până în momentul de față, organizația de la Gorj nu a găsit o soluție. În momentul actual, este în derulare un sondaj. Nu am cunoștință că aș fi fost inclus în acest sondaj. În afară de cei trei: Ciprian Florescu, Adi Tudor și Aurel Popescu, nu cunosc alte persoane care să fi fost puse pe listă. Mi se pare normal ca domnul președinte Weber să știe pe cine a pus pe liste pentru acest sondaj, dar sunt sigur că numele meu nu a fost trecut pe acest sondaj”, a declarat Florin Cârciumaru, la Radio Infinit.

Ce-și dorește Cârciumaru: încă un mandat în Senatul României. Doar dacă mai este susținut de partid, a adăugat fostul lider al PSD Gorj: „Nu voi candida cu toate că, în ultimul timp, foarte mulți cetățeni din Târgu Jiu, mergând pe stradă sau prin apeluri telefonice, m-au îndemnat să vin să candidez din nou pentru încă un mandat. Nu vreau să mai candidez pentru că am câștigat cinci mandate pentru această poziție, am lucrat ca primar 16 ani jumătate și am considerat că este timpul să vină și alți colegi mai tineri, care să intre în aceste competiții electorale și noi să câștigăm pe lângă ei Primăria Târgu Jiu. Am spus de când am făcut pasul spre București, că îmi mai doresc, dacă este posibil, să candidez pentru un nou mandat la Senat. Dacă nu este posibil, dacă președintele organizației consideră că nu mai sunt persoana indicată să ocup locul întâi pe lista de la Senat, îmi voi vedea de alt drum”.

Cât privește informația că Toni Greblă ar putea fi candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu, Florin Cârciumaru a spus: “Domnul Greblă are toate calitățile pentru o astfel de candidatură, dar nu va fi ușor”.

Vizualizări: 2,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: