Cârciumaru: Nu s-a judecat corect nici la Târgu Jiu, nici la Craiova

Fostul primar Florin Cârciumaru acuză magistraţii de la Tribunalul Gorj, dar şi pe cei de la Curtea de Apel Craiova, că nu au judecat corect în cazul datoriilor membrilor asociaţi către clubul Pandurii, deşi a recunoscut public că aceste sume datorate clubului nu s-au plătit. Vorbind în numele tuturor asociaţilor, senatorul a precizat că toţi se vor adresa mai departe Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Senatorul Florin Cârciumaru se teme că acţiunile în instanţă ale clubului Pandurii Târgu Jiu pentru recuperarea unor cotizaţii restante, din perioada 2014 – 2017, îl vor afecta dacă  Primăria Târgu Jiu va considera acele sume ca fiind prejudiciu şi le vor imputa celor care au aprobat la momentul respectiv sumele datorate: „Eu sper că nu vom fi vreodată puşi în postura de a plăti, a da din buzunar  noi, ca persoane fizice banii respectivi”.

Primarul Marcel Romanescu a spus recent că este posibil ca cele 2,8 milioane de lei, pe care trebuie să le achite Consiliul Local Târgu Jiu, să fie considerate prejudiciu, iar primăria să  se îndrepte  împotriva celor care au semnat pentru a recupera banii.  

Cârciumaru e supărat că fostul preşedinte de la Pandurii, Marin Condescu, a deschis acţiune în instanţă contra membrilor asociaţi ai clubului şi mai ales pentru că decizia instanței, privind banii pe care trebuie să-i plătească asociaţii, este favorabilă clubului de fotbal şi acuză  magistraţii instanţelor de la Târgu Jiu şi Craiova că nu au judecat corect.

„Nu sunt de  acord cu acţiunile domnului Condescu. Nu mi se pare corect ca domnul Condescu să nu poarte un respect pentru domnul David şi pentru ceilalţi oameni implicaţi în acest  proces. Am o mare supărare şi o mare dezamăgire în ceea ce priveşte comportamentul dânsului faţă de mine, şi faţă de domnul David şi ceilalţi oameni care l-au ajutat. Vom merge  până la capăt, eu ştiu că toţi acţionarii practic merg mai departe la Înalta Curte. Cred că nu s-a judecat corect nici la Târgu Jiu şi nici la Craiova, şi că, până la urmă, domnul Condescu şi cei care au făcut această acţiune nu au dreptate”, a spus la Interviurile Infinit FM, fostul primar al Târgu Jiului, despre continuarea demersurilor în instanţă, după ce, în cursul acestei săptămâni a recunoscut public că nici un membru asociat nu plătea sumele cu care se angaja că susţine clubul Pandurii.

Vizualizări: 3,165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: