Cârciumaru o apără pe Dăncilă: Femeia e nevinovată

Senatorul Florin Cârciumaru s-a supărat pe consilierul local Mihai Paraschiv când a auzit că acesta din urmă vrea să facă un proiect de hotărâre prin care Viorica Dăncilă să fie declarată persoană non grata la Târgu Jiu. „Femeia este nevinovată”, a declarat parlamentarul PSD.

Precizarea lui Cârciumaru vine în contextul în care premierul Viorica Dăncilă a fost acuzată că minte când spune că stadionul de la Târgu Jiu este gata, aşa cum a notat în bilanţul său de la şase luni de mandat. În realitate, mai sunt lucrări de executat şi mai este nevoie acum de circa cinci milioane de euro pentru ca arena sportivă să fie dată în folosinţă.

Consilierul liberal Mihai Paraschiv se gândeşte la un proiect de hotărâre locală prin care Dăncilă să fie declarată persoană non grata la Târgu Jiu cât va fi premier. „Ieşirea domnului Paraschiv care cerea ca doamna Viorica Dăncilă să fie declarată persoană non grata la Târgu Jiu m-a deranjat, pentru că femeia e nevinovată. Din punctul de vedere al Ministerului, contractul pentru stadion cu firma care l-a executat este gata. Stadionul este finalizat, dar lucrările exterioare plus racordurile, apa, canalizarea sunt lucrări care aparţin Primăriei Târgu Jiu. E normal că nu ne-a convenit că ni s-a pus condiţia ca lucrările exterioare să le facem noi. Am fost de acord. Am venit cu rugămintea să ne ajute că primăria nu are bani. CNI a fost de acord să preia lucrările exterioare, dar înseamnă alţi bani”, a declarat Florin Cârciumaru, la Tele 3.

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: