Cârciumaru, prieten cu Portugalia, Spania și Egipt

Parlamentarii de Gorj au fost aleși în grupuri de prietenie ale parlamentului cu țările lumii. Florin Cârciumaru, senator PSD, face parte din grupurile de prietenie cu Republica Portugheză, Regatul Spaniei și Republica Arabă Egipt. Celălalt senator de Gorj, Scarlat Iriza de la ALDE, reprezintă parlamentul în grupul de prietenie cu Republica Estonia, Republica Slovenia, Republica Albania.

Deputatul Victor Ponta este în grupul de prietenie cu Turcia, pe care îl și conduce, dar și cu Republica Serbia și Mongolia. Mihai Weber, deputat PSD, face parte din grupurile de prietenie cu Republica Islanda, Republica Slovenia, Statul Kuwait, iar colegul lui Alin Văcaru este prieten cu Republica Elenă, Republica Albania, Ucraina. Elvira Șarapatin, deputat PSD aflat la primul mandat, este în grupul de prietenie cu Republica Africa de Sud, cel cu Republica Finlanda și cu Regatul Danemarcei. Dan Vîlceanu, deputat PNL aflat tot la primul mandat, este în grupul de prietenie al României cu Regatul Belgiei și cu Republica Letonia.

Gorjeanul Mihnea Costoiu, acum senator de București, este în grupul de prietenie cu Japonia, cel cu Republica Malta și cu Bosnia Herțegovina. (A.A.)

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: