Cârciumaru știe de ce este urmărit în trafic: Am valoare!

Senatorul PSD de Gorj, Florin Cârciumaru, a comentat la Radio Infinit faptul că este urmărit în trafic, după ce pe un cont de Facebook au apărut imagini cu el încălcând flagrant regulile de circulație. Cei care l-au filmat scriu pe reţeaua de socializare că au vrut să demonstreze că senatorul chiulește de la Senat, că îi determină și pe salariații Primăriei Târgu Jiu să chiulească pentru a-i face lui unele servicii, dar și că încalcă regulile în trafic. Florin Cârciumaru spune că e important și are valoare, de aceea este filat.

Reporter.: Nu sunteți candidat, dar sunteți principala țintă în această campanie. De ce?

Florin Cârciumaru: Înseamnă că am valoare, că sunt un om apreciat în județul Gorj, lucru care îi determină pe contracandidați să mă denigreze în continuare. Am trecut prin atâtea campanii, am fost vioara întâi în ceea ce privește denigrările și atacurile, văd că acest obicei se menține, ceea ce înseamnă că Florin Cârciumaru are valoare și  să demonstrăm că, în continuare, prin organizația PSD, prin oamenii pe care îi promovăm, noi vom câștiga alegerile. Este normal să ataci continuu un om care din 2004 este în fruntea PSD Gorj și am câștigat atâtea și atâtea alegeri.

Reporter: Vă simțiți urmărit? Au apărut filmulețe cu dvs. pe stradă, la masă...

F.C.: După cum se procedează în ultimul timp, pot să spun și acest lucru, că cineva mă urmărește de când plec de acasă până ajung la serviciu, pentru lucruri minore, banale, pentru lucruri normale pentru un om. Mă urmăresc că mă duc la masă, la diferite instituții din municipiul Târgu Jiu, lucru care mă bucură. Sunt un om important.

Reporter: Vă simțiți în pericol?

F.C.: Mă simt în siguranță, atâta timp cât sunt urmărit, sunt și protejat. Nu mă simt hărțuit. Încă o dată repet, dacă cineva se dedă la aspecte din acestea, înseamnă că Florin Cârciumaru este un om important în viața orașului Târgu Jiu.

Reporter: Ce sfat aveți pentru Aurel Popescu?

F.C.: Consider că domnul Aurel Popescu trebuie să facă ceea ce am făcut și eu, să nu răspundă la atacurile venite din partea contracandidaților, sunt atacuri firești, atacuri normale într-o campanie electorală. Dânsul să vină în fața târgujienilor să spună ce program are, să spună de investiții.

Reporter: Care contracandidat îi poate pune probleme?

F.C.: Eu cred că niciun candidat nu poate să-i pună probleme domnului Popescu Aurel, ținând cont de experiența dânsului în administrație, de activitatea domniei sale în afaceri și de puterea organizației care îl susține.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 1,680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: