Cosmin Popescu, despre campania de la Târgu Jiu: Proiecte concrete, nu basme!

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, va coordona campania primarului interimar Aurel Popescu pentru alegerile parţiale de la Târgu Jiu. Acesta îşi doreşte ca toţi candidaţii care intră în cursă să vină cu propuneri concrete, nu cu basme. Cosmin Popescu se declară convins că ALDE va respecta protocolul cu PSD, cel puţin la nivelul Consiliului Judeţean Gorj.

Reporter: Veţi conduce campania lui Aurel Popescu la alegerile pentru Primăria Târgu Jiu. Cum o vedeţi şi ce spuneţi despre numărul mare de candidaţi aruncaţi în cursa electorală?

Cosmin Popescu: Nu este un număr foarte mare de candidaţi, cred că la alegerile de anul trecut din mai au fost mai mulţi candidaţi. Fiecare om are dreptul să candideze, să iese cu un program, să convingă cetăţenii din municipiul Târgu Jiu să voteze cel mai bun candidat şi cel mai bun primar pentru viitor şi noi ne vom face treaba astfel încât să mergem la cetăţeni să le explicăm ce am făcut, ce vrem să facem pentru Târgu Jiu şi ar fi bine să fie o campanie civilizată. Asta îmi doresc pentru că omul trebuie să fie informat cu proiecte concrete, nu basme.

Rep.: Când are loc comitetul executiv al PSD? Vă aşteptaţi să fie votat Gheorghe Nichifor pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj?

C.P: Săptămâna viitoare. Eu o să merg cu această propunere aşa cum am fost mandatat de colegii mei consilieri judeţeni. Nominalizarea este în persoana domnului profesor Nichifor Gheorghe.

Rep.: Este în pericol colaborarea cu ALDE?

C.P: Nu. Nu cred, eu mă refer la Consiliul Judeţean. Am o relaţie foarte bună cu domnul consilier Ninel Muja, cu consilierii judeţeni şi cred că lucrurile vor intra pe făgaşul normal. Avem un protocol de colaborare alături de ALDE şi PSRo şi o să vedeţi că va funcţiona şi în următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Gorj.

Rep.: Vă temeţi că vor veni şi ei cu o propunere de vicepreşedinte?

C.P: Nu, pentru că există un post de vicepreşedinte ALDE şi înţelegerea este de susţinere a domnului Nichifor.

Vizualizări: 2,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: