Care dintre echipele Craiovei va juca la Târgu Jiu

Schimbarea gazonului de pe Stadionul din Craiova va trimite cele două echipe ale Craiovei din Liga 1 pe un alt stadion. Primarul Lia Olguţa Vasilescu spune că acestea ar putea juca pe stadioanele din Târgu Jiu şi Severin.

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco“ din Craiova s-a deteriorat din cauza numărului mare de jocuri disputate acolo de către cele două echipe din Craiova care evoluează în Liga 1. Primăria Craiova a anunţat că a demarat procedura de achiziție a lucrărilor de înlocuire a gazonului de la stadionul de fotbal.

Universitatea Craiova şi FCU Craiova vor fi nevoite să joace pe un alt stadion în perioada efectuării lucrărilor  chiar dacă acestea vor demara în pauza din campionatul Ligii 1. După cum a precizat primarul Craiovei, cele două echipe vor juca, probabil, la Severin şi Târgu Jiu, pentru că LPF nu a aprobat să joace pe un alt teren din Craiova: ”Dacă nu se termină procedura de achiziție până la pauza competițională, vom notifica ambele echipe să găsească un stadion unde să joace. Am făcut demersuri la Liga Profesionistă de Fotbal să mutăm temporar cele două echipe pe stadionul de atletism, care are dimensiunile necesare. Cei de la Ligă au spus că e mult mai bine să găsim o altă variantă pentru echipe, adică ele să fie mutate pe unul dintre cele două stadioane apropiate, la Târgu Jiu sau Severin”.

Din păcate, în acest moment nici terenul de joc al stadionului din Târgu Jiu nu arată deloc bine dar este posibilă refacerea suprafeţei acestuia dacă i se aplica tratamentele necesare. Cel mai probabil FCU Craiova va veni să joace la Târgu Jiu, dacă va fi cazul, dată fiind relaţia apropiată a primarului Marcel Romanescu cu finanţatorul celor de la FCU, Adrian Mititelu.

Vizualizări: 1,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: