Universitatea Craiova negociază cu înlocuitorul lui Cicâldău

Universitatea Craiova negociază aducerea unui jucător tânăr ca înlocuitor al lui Cicâldău. Este vorba de  fostul jucător al lui Arsenal Londra, Vlad Dragomir.

În căutarea unui mijlocaş central după cedarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul, Universitatea Craiova şi-a fixat deja câteva ţinte fixate, iar una dintre ele este fostul jucător al lui Arsenal Londra, Vlad Dragomir.

Originar din Timişoara, Vlad Dragomir este liber de contract în acest moment, după ce s-a despărţit de formaţia italiană Virtus Entella. Oltenii se luptă cu Vicenza, echipă din Serie B, pentru semnătura jucătorului în vârstă de 22 de ani, care poate evolua pe orice post în linia mediană.„Când vinzi trebuie să aduci și în loc, dar nu e ușor să aduci jucători care să vină cu un plus de valoare la ce avem noi aici. Sunt scumpi, greu de găsit și sunt multe alte criterii când luăm un jucător”, declara antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, după meciul cu FC Voluntari.

Vlad Dragomir a fost cumpărat în 2015 de „tunari” de la ACS Poli Timişoara, pentru 115.000 de euro, fiind printre tinerii remarcaţi de Arsene Wenger, care-l compara ca stil cu Jack Wilshere, iar The Guardian l-a inclus în 2016 printre cei mai talentaţi tineri jucători europeni. Nu a fost promovat la prima echipă a londonezilor şi după terminarea junioratului a plecat în Italia, la Perugia. Pentru „grifoni” a evoluat în Serie B şi în Serie C, timp de trei ani, timp în care a reuşit 3 goluri şi 6 pase decisive. În returul sezonului trecut, Vlad Dragomir a fost cedat la Virtus Entella, pentru care a jucat 17 meciuri, în Serie B, marcând un gol.

Vizualizări: 2,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: