Care sunt cele mai dureroase zone pentru tatuaje

Amatorii de tatuaje nu ştiu întotdeauna cât de dureroase sunt unele zone ale corpului unde vor să plaseze un desen care va rămâne mereu impregnat pe piele. Dacă este primul tatuaj este posibil să ai multe dubii, aşa că ar fi bine să te informezi unde poţi să îl facă să nu fie prea dureros.

Decizia de a-ți face un tatuaj este una foarte curajoasă și îndrăzneață. Mai mult decât atât, este important să ai în vedere că nu există tatuaj nedureros, potrivit specialiștilor. Dacă te-a motivat un citat, portretul sau numele unei persoane dragi, un animal, un simbol în care te regăsești, toate sunt surse perfecte de inspirație atunci când îți dorești să te tatuezi.

Un tatuaj poate exprima foarte multe lucruri, iar din acest motiv, mulți oameni și le doresc cu ardoare. Decizia de a-ți face un tatuaj este una foarte curajoasă și îndrăzneață. Mai mult decât atât, este important să ai în vedere că nu există tatuaj nedureros şi este imposibil să nu doară atâta timp cât pielea este pătrunsă de 50, până la 3.000 de înțepături pe minut.

Totuși, durerea va fi mai mult sau mai puțin intensă, în funcție de zona corpului unde ai ales să te tatuezi. Dacă îți dorești un anumit loc, dar știi că toleranța ta la durere este scăzută, ar fi bine să te mai gândești puțin. Dacă ești la primul tatuaj, ar fi bine eviți undele zone ale corpului, mai ales dacă știi că nu tolerezi prea bine durerea.

Un sfat general ar fi să te ferești să îți faci desene permanente în zonele în care pielea este foarte apropiată de os.

Suprafața scalpului este foarte dureroasă pentru tatuaje. Lipsa de grăsime face zona scalpului să se numere printre cele mai dureroase zone pentru tatuaje. Totodată, zgomotele şi vibrațiile puternice îți vor da impresia că acele pătrund în craniu. Întreg procesul poate fi de-a dreptul înfricoșător, mai ales pentru o persoană fără experiență în domeniu.

Interiorul coapsei este la fel de dureroasă. Deși această zonă este acoperită de mușchi și grăsime, ea se numără printre cele foarte dureroase. Zona din interiorul cotului este una de evitat dacă nu suporți durerea. Explicația specialiștilor este că doi dintre cei trei nervi principali ai brațului sunt localizați chiar acolo.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: