Care sunt cele mai importante caracteristici ale unei comode TV care influențează decizia de cumpărare?

Atunci când s-a trecut de la televizoare cu tub, la televizoare cu ecran plat, s-au schimbat şi acele comode TV voluminoase cu unele mai practice şi mult mai moderne. Noile televizoare au nevoie de comode TV moderne şi mult mai subţiri pe care se vor aşeza foarte bine.

Pentru a face cea mai bună alegere în materie de comode TV moderne, îţi oferim mai multe sfaturi utile în funcţie de care să poţi face alegerea corectă.

Materialul din care este fabricată comodă

Există comode din PAL, sticlă, lemn, MDF sau combinaţii ale acestor materiale. Comodele TV realizate din lemn, metal şi MDF sunt unele dintre cele mai rezistente. O comodă confecţionată din sticlă, cu elemente metalice, va fi mult mai greu de menţinut intactă, atunci când în casă sunt copii şi animale de companie. Sticla este potrivită pentru camerele în care nu este trafic intens.

Spaţiile destinate depozitării

O comodă pentru TV va trebui aleasă în aşa fel încât cablurile să fie ascunse uşor. De asemenea, trebuie să existe şi suficient spaţiu pentru alte electronice cum ar fi routerul, boxele, DVD playerul sau alte gadgeturi. Poţi alege o comodă care are sertare, astfel încât să poţi organiza mai bine cablurile, sau o comodă cu rafturi atunci când vrei să organizezi toate electronicele pe lângă televizor.

Cele mai multe comode au orificii pentru a organiza mai eficient cablurile în spate şi unele dintre ele pot avea şi un design complex cu rafturi, sertare şi mini dulapuri. Alegerea finală depinde de nevoile sau de preferinţele fiecărei persoane.

Dimensiunile televizorului

Televizoarele au de obicei o bază astfel încât greutatea să fie distribuită egal, ceea ce înseamnă că rişti să dezechilibrezi televizorul atunci când îl atingi şi comodă nu are suficient spaţiu. Este recomandat să alegi o comodă TV cât mai modernă şi cu un design adaptat pentru televizoarele cu diagonală mare, aşa cum sunt cele de pe https://www.acaju.ro/.

Design şi aspect

O comodă TV poate funcţiona şi ca element decorativ în dormitor sau în living. În magazine sunt modele cu rafturi pe care pot fi puse mai multe obiecte, modele care au baza asimetrică sau care au baza rotundă. Pentru că ai la dispoziţie un amalgam de stiluri diferite, cea mai bună recomandare este să alegi comodă care se integrează cel mai bine în estetică încăperii în care va fi amplasată. Liniile cât mai simple şi rafturile open sunt potrivite pentru o amenajare contemporană sau minimalistă.

În cazul în care ai nevoie de o cantitate mai mare de spaţiu pentru depozitare sau dacă nu ai foarte multă mobilă în cameră poţi să alegi şi o comodă inclusă într-un set de dulapuri sau rafturi. Aceste comode sunt proiectate simetric, iar televizorul ocupă un spaţiu central, în timp ce pe toate laturile se află rafturi şi sertare.

Culorile pot fi alese în funcţie de preferinţele fiecărei persoane şi de modul în care se integrează în decorul general al camerei, astfel încât comoda TV să nu facă notă discordantă.

Vizualizări: 1,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: