Uleiul de cocos cu bicarbonat înlătură ridurile

O reţetă pe care multe femei o folosesc pentru a scăpa de riduri şi pete pe faţă este una din ingrediente foarte simple şi uşor de procurat. Rețeta cu bicarbonat de sodiu și ulei de cocos nu este deloc complicată şi efectele se pot observa imediat.

Uleiul de cocos este un ingredient extraordinar când vine vorba de eradicarea ridurilor și de curățarea în profunzime a porilor. Mai mult, poate preveni apariția acneei și a punctelor negre, lucruri pe care multe femei le găsesc problematice.  Când este combinat cu bicarbonatul, obții un mix puternic pe care îl poți folosi împotriva multor probleme de piele cum ar fi acneea, roșeața, cicatricile și pentru a înlătura excesul de murdărie din porii pielii. De asemenea, acesta este un exfoliant foarte bun pentru că înlătură celulele moarte.

Uleiul de cocos are bogate proprietăți anitbacteriale, de hidratare și de vindecare care îți îngrijesc și catifelează aproape orice tip de piele problematică. Acesta lucrează foarte bine împreună cu bicarbonatul deoarece uleiul reduce din tăria bicarbonatului și îl face perfect pentru orice tip de piele.

Pentru această reţetă aveți nevoie de 2 lingurițe de ulei extravirgin de cocos şi o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Amestecă aceste două ingrediente într-un mic bol și asigură-te că întotdeauna faci destul pentru un singur tratament. Poți să îți faci un alt amestec oricând vei avea nevoie. Amestecă ingredientele până ce obții o cremă densă și aplică amestecul pe față, masând ușor prin mișcări circulare.

Lasă-l să acționeze și apoi clătește-l cu apă călduță. Șterge-ți fața cu un șervet curat și ai terminat. Nu mai trebuie să aplici nici măcar cremă hidratantă pentru că uleiul de cocos îți hidratează excelent pielea.

După numai un tratament vei observa cât de moale și catifelată îți este pielea.

Vizualizări: 2,833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: