Cariera Ploştina Sud, subiect de campanie electorală

Deschiderea Carierei Ploştina Sud este subiect de campanie pentru doi dintre candidaţii USL, respectiv Camelia Khraibani şi Dian Popescu. „Unul din proiectele comune este deschiderea carierei Ploştina Sud, care ar crea locuri de muncă. Este o aşteptare mai veche a motrenilor, am avut deja discuţii preliminare”,  a spus Khraibani la Interviurile Infinit FM.

Dian Popescu a spus că acest proiect va duce la crearea a sute de locuri de muncă. Acesta a menţionat că nu poate da o dată certă pentru deschidere, deocamdată se analizează de ce complexul Oltenia are nevoie de deschiderea acestei cariere.

Deputatul Severus Militaru, candidatul Alianţei România Dreaptă, a declarat că deschiderea Carierei Ploştina Sud este un proiect mai vechi de-al său pentru care s-a zbătut în actualul mandat. Crede că este un subiect pur electoral, folosit de candidaţii USL pentru că dă bine la lumea din Motru. „Este un subiect mai vechi, eu am făcut şi interpelări pe această temă, dar conducerea ministerului mi-a răspuns că este un subiect de competenţa companiei miniere. Lansez şi eu pe această cale o întrebare la adresa domnului Ciurel, dacă este posibilă redeschiderea Carierei Ploştina”, a spus Militaru la Radio Infinit. (M.M.)

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: