Robert Zgăbaia, candidatul ARD la presiunea USL

Candidatura lui Robert Zgăbaia pe Colegiul 3, din partea Alianţei România Dreaptă, nu este sigură. Senatorul Ion Ruşeţ spune că partidul îl susţine în continuare pe Gabriel Nanu, dar acesta este supus unor presiuni uriaşe pe plan profesional, de către conducerea CE Oltenia. Ca să aibă o rezervă, PD-L a făcut şi un al doilea dosar de candidat pentru Zgăbaia. Practic, Zgăbaia profită de presiunile pe care liderii USL le fac pentru retragerea candidaturii lui Nanu.

Robert Zgăbaia, cunoscut drept omul cu maimuţa, va intra în competiţie cu USL-istul Scarlat Iriza, pentru Colegiul 3 Deputaţi. Zgăbaia consideră că tinereţea este un atu pentru a ajunge în Parlamentul României şi este de părere că oamenii vor o schimbare. „Am depus dosarul pentru o candidatură pe Colegiul 3 Deputaţi din partea ARD şi acum aştept răspunsul. Ţinând cont că sunt un tip tânăr consider că şanse există, mai ales că se doreşte o schimbare. Oamenii zic că de data asta vor vota din suflet pentru un viitor mai bun şi pentru copiii lor în primul rând”, a spus Zgăbaia.

În privinţa campaniei electorale nu vrea să dea prea multe detalii. „Va trebui să facem o campanie foarte frumoasă, nu pot să vă dau mai multe detalii despre strategia de campanie. Am un şef de campanie şi va trebui să aflu mai multe detalii. În momentul de faţă, până nu am ceva confirmat sigur nu vă pot spune mai mule detalii. Aşteptăm de la centru să fie totul în regulă”, a adăugat Robert Zgăbaia.

Ruşeţ, destul de rezervat

Preşedintele filialei Gorj a PD-L, Ion Ruşeţ, a explicat ieri la Radio Infinit că Robert Zgăbaia nu este un candidat, ci „o propunere alternativă”. Ruşeţ spune că la Bucureşti a fost trimis atât dosarul lui Zgăbaia, cât şi al lui Gabriel Nanu, susţinut iniţial de PD-L.

Ruşeţ spune că Nanu a făcut un pas înapoi din cauza unor imense presiuni din partea conducerii CE Oltenia. „Asupra lui Nanu s-au făcut presiuni enorme din partea actualei conduceri a Complexului Oltenia, ca să-şi retragă candidatura. Noi nu am renunţat la el, dar există o reţinere, după ce a fost ameninţat că va fi transferat la Berbeşti. Oricum a fost retrogradat pe criteriu politic, din director de exploatare în adjunct de şef de sector”, a spus Ruşeţ.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: