Cărți noi în căsuțele de lectură din Novaci

Bibliotecile stradale din Novaci s-au îmbogățit. Căsuțele de lectură din autogară și din apropierea spitalului din oraș au noi titluri. Câțiva gorjeni cu inimă bună au donat mai multe cărți Casei de Cultură din Novaci și oricine se poate bucura de ele. Condiția este să le aducă înapoi după ce le citește.

„Doriți să citiți o carte bună? Ați căutat la CĂSUȚELE DE LECTURĂ din oraș? Dacă recent nu ați găsit o carte pe placul vostru, vă informăm că la căsutele de lectură de la spital și din autogară am adus noutăti, cărți de toate genurile, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile.

Mulțumim donatorilor! Petreceti timpul liber citind! Dacă aveți cărți sau reviste care vă încurcă prin casă, veniți la noi! Imediat le găsim un prieten al cărții”, este anunțul Casei de Cultură din Novaci.

Proiectul „Biblioteca stradală” din Novaci a debutat în anul 2019 și s-a bucurat de succes. Sute de volume au fost colectate de voluntari, în ultima vreme, iar cititorii nu lipsesc spre bucuria celor care țin acest proiect încă în viață.

Galerie foto






Vizualizări: 308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: