Horoscop

Valabil pe 11 iunie

Berbec: Se poate să cereți chiar voi să lucrați de acasă, dacă n-or să vă ceară șefii și o să vă descurcați frumos cu toate. O să mai faceți câte ceva prin casă și o să scoateți bani de la pușculiță pentru așa ceva. Poate amenajați și grădina, ca să creați un spațiu de joacă pentru copii, de făcut sport.

Taur : E posibil să luați niște bani și să le mai cereți șefilor un supliment salarial. Poate o să comunicați online ce aveți de transmis unor instituții publice, poate faceți comenzi, plăți, o să puteți rezolva tot felul de lucruri care altminteri v-ar lua mult timp să le rezolvați.

Gemeni: O să vă recompuneți look-ul, vă tundeți, ori vă lăsați părul lung. Trebuie să fie ceva diferit, care să vă confere o altă stare de spirit. O să faceți niște schimbări, ca să vă recuperați o relație, să vă refaceți viața de familie, că nu e de voi celibatul și vreți și copii.

Rac: Poate v-ați hotărât să plecați într-o vacanță, i-ați întrebat și pe ai voștri unde preferă, ca să vă simțiți în siguranță. Voi se poate să recuperați niște bani și să vă cumpărați ce v-ați propus mai demult și totodată să pregătiți pasul următor, să atacați un nou proiect profesional.

Leu: O să devină mai limpede comunicarea cu partenerul de cuplu și or să dispară ca prin minune disensiunile. O să interacționați cu niște oameni de afaceri care vor să lucrați împreună și trebuie văzut care e câștigul, pe ce durată se întinde proiectul și dacă vă convin toate astea.

Fecioară: Sunt aspecte legate de sănătate pe care ar fi bine să nu le mai neglijați, ca să nu vă treziți cu neplăceri. Se poate să aveți de umblat, ca să legalizati o situație, asta dacă nu se pot semna electronic actele și o să vă puteți mișca în voie.

Balanță: Poate vă lansați cu ceva nou pe piață și o să găsiți clienți, ca să vă puteți susține proiectul respectiv. Or să vă parvină niște răspunsuri la mesajele pe care le-ați trimis șefilor, autorităților, ca să vă puteți angaja, să plecați unde aveți nevoie sau să vă intrați în drepturi.

Scorpion : E posibil să treacă diseară cineva pe la voi și să dezbateți un subiect care v-ar lumina într-o anumită privință. Poate va trebui să plecați din localitate să rezolvați fie niște probleme de serviciu, fie să recuperați niște documente personale, să vă puteți definitiva un statut.

Săgetător: E cineva care vine cu inima deschisă spre voi, dar nu păreți pregătiți pentru o conviețuire și o să amânați o decizie referitoare la relația voastră. Au rămas niște vorbe nespuse, niște trăiri neexprimate și o să spuneți lucrurilor pe nume, ca să se știe ce gândiți și mai ales ce simțiți.

Capricorn : Poate vă instruiți în vederea lucratului de acasă, ori a școlii făcute online, ca să țineți pasul cu evenimentele. Vin de undeva niște bani și ați putea prelungi un contract, ca să aveți de rate și de facturi, că nu vreți să rămâneți în aer, cu datorii pe ici, pe colo.

Vărsător: O să câștigați mai mulți bani, dar și cheltuielile or să fie peste normal și o să fie dificil să vă încadrați într-un buget. Apar vești care să vă țină în priză, să vă dea un imbold, să vă apucați de lucruri noi și să vă reinventați și voi, să fiți la curent cu ce se întâmplă.

Pești: E cineva tânăr care vă dă târcoale și o să faceți cumva să-l tratați cu menajamente pe acel om, până vedeți ce simțiți. Poate alegeți o destinație de vacanță, măcar pentru copii dacă nu o să puteți pleca și voi câteva zile pe undeva, din cauza banilor poate sau a serviciului.

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: