Cartier nou și un parc pe 12 hectare la Târgu Jiu

Peste 450 de locuințe vor fi construite în următorii ani în zona Narciselor din Târgu Jiu, dar și un parc care se va întinde pe 12 hectare.

Este anunțul făcut de primarul Marcel Romanescu. “Este un cartier nou, în plină dezvoltare, și căruia i se vor alătura, în curând, o uriașă zonă de agrement și, pentru început, 5 blocuri moderne. Intenționăm să construim 450 de unități locative destinate în special tinerilor”, a transmis primarul.

Pentru parc va fi obținută o finanțare europeană: “Despre zona de agrement v-am vorbit deja. 3 milioane de euro vin la Târgu Jiu pentru amenajarea unui parc imens, pe o suprafață de 12 de hectare. Sunt prevăzute piste pentru biciclete, alei pietonale, spații de joaca, un amfiteatru, spațiu de închiriat biciclete și foarte mulți copaci și spații verzi. Creăm o zonă nouă și modernă a orașului, un punct de atracție atât pentru târgujieni, cât și pentru turiști”.

Primăria Târgu Jiu a anunțat și că a încheiat lucrările de modernizare din Narciselor. “Vorbim de canalizare și racorduri, amenajarea trotuarelor și asfaltarea tuturor străzilor și aleilor, pe o suprafață de 8451 mp, un proiect în valoare de 3 milioane de lei”, a mai comunicat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 10,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: