Casă distrusă de foc din cauza unui reșou

Un incendiu a mistuit o casă, joi seara, într-un cartier din Târgu Jiu. Un bătrân a suferit arsuri pe față și a fost transportat la spital. Din primele date, focul a pornit de la un reșou. Trei autospeciale de la Pompieri au intervenit mai bine de o oră până au reușit să stingă vâlvătaia care a ars aproape toată clădirea.

Flăcările au cuprins rapid locuința. Câțiva vecini au sărit în ajutorul proprietarului până să ajungă salvatorii la fața locului. Incendiul a avut loc pe strada Bucegi, din Târgu Jiu. „Am văzut focul și am sărit cu câțiva vecini să ajutăm. Am aruncat apă cu ce am găsit. Am luat furtunul din grădină și am ajutat până au ajuns pompierii”, a spus un tânăr din cartier. „Am văzut focul și pompierii. Nu știu cum s-a întâmplat. Înțeleg că focul ar fi pornit de la un calorifer electric”, a spus un alt localnic.

La fața locului, au ajuns și polițiștii locali împreună cu viceprimarul Adrian Tudor. „La fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu. Incendiul se manifesta generalizat la casă așa că a mai pornit spre fața locului a treia autospecială. Un bărbat a suferit arsuri la nivelul feței și a avut nevoie de îngrijiri medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Vizualizări: 1,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: