Casa Funerară Luca te ajută când ai un deces în familie

Nu stim niciodata cand ne putem confrunta cu diferite momente dificile in viata noastra. Sunt multe situatii grele pe care trebuie sa le gestionam, dar parca nimic nu se compara cu pierderea unei persoane apropiate. Nu este deloc simplu sa organizam o inmormantare in conditiile in care nu ne-am mai implicat niciodata in asa ceva, dar mai bine ne orientam catre o companie de servicii funerare.

Esti pe maini bune

Daca nu stim cum sa gestionam situatiile grele, clar avem nevoie de sprijin, iar la Casa Funerara Luca ai garantia ca esti pe maini bune intrucat aici te asteapta conditiile potrivite. Echipa dispune de mult profesionalism si este pregatita sa te ajute oricand ai nevoie. Experienta bogata pentru care este renumita Casa Funerara Luca astazi a fost capatata dupa ani intregi de munca, tocmai pentru ca astazi oricine ajunge aici sa stie ca a nimerit unde trebuie.

Treci mai usor peste

In viata sunt multe momente dificile care isi pot lasa amprenta asupra noastra, insa este important sa stim cum sa le gestionam. Totusi, unele pur si simplu nu sunt atat de usor de trecut peste, caz in care putem aminti de moartea unor persoane dragi. E nevoie de mult sprijin, iar la Casa Funerara Luca oricine stie ca poate sa treaca mai usor peste orice situatie.

Non stop

Este foarte important si faptul ca serviciile disponibile aici sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza ce ora din zi sau din noapte ai nevoie de sprijin pentru ca, bineinteles, il vei gasi aici. Te poti baza oricand pe aceasta companie de servicii funerare care te ajuta oricand ai nevoie.

Ajutor de inmormantare

O companie de servicii funerare trebuie sa te informeze de faptul ca exista un ajutor de inmormantare oferit de stat, iar acesta este bine venit pentru o multime de familii. Valoarea difera de la un caz la altul, insa in multe situatii poate sa acopere integral costurile pentru organizarea ceremoniei. Asadar, aici este mult mai simplu sa obtii acel ajutor, nu te mai complici pe cont propriu, eviti birocratia si mergi direct la subiect.

Oriunde ai nevoie

Serviciile oferite de Casa Funerara Luca acopera orice sector din capitala, dar nu se limiteaza doar la acestea pentru ca includ si localitatile din Ilfov, astfel ca daca ai vreodata nevoie de ajutor, stii care este cel mai bun loc catre care sa te orientezi.

Mai multe pachete disponibile

Aici pachetele incep de la 1250 de lei si pot fi acoperite integral din ajutorul de inmormantare. Chiar daca vorbim de cele mai accesibile din punct de vedere financiar, acestea cuprind tot ce este nevoie in cadrul unei asemenea ceremonii. Exista si pachete care ajung pana la 8000 de lei, dar sunt disponibile si multe variante de mijloc din care sa alegem. Indiferent de varianta catre care ne orientam, pe scurt, aceasta cuprinde sicriu, lenjerie, setul de orare, doctorul care se ocupa de constatarea decesului si de imbalsamare, iar tot acesta este cel care emite si certificatele necesare in acest sens. Urmeaza toaletarea decedatului si cosmetizarea, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transport, acces la frigider pana la 24 de ore. Sunt incluse si platouri de coliva, sticle de vin si ulei, presuri, pachete cu alimente, coroana din flori naturale, prosoape, batiste, doliu pentru piept si usa, toiag si nu numai.

Profesionalism deplin

Totodata, ai parte de profesionalism deplin de fiecare data cand apelezi aici pentru ca echipa dispune de o bogata experienta care a fost capatata dupa ani intregi de munca. Poti sa apelezi la Casa Funerara Luca de fiecara data cand ai nevoie de cele mai bune servicii, dar si de consiliere.

Vizualizări: 2,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: