Casele de marcat le-au închis afacerile

Casele de marcat le-au închis afacerile

Agenţii economici s-au ales cu amenzi de peste 14.500 lei pentru că nu au folosit corect aparatele de marcat electronice fiscale. Sancţiunile au fost aplicate de comisarii Gărzii Financiare Gorj pentru 12 comercianţi  în cadrul acţiunilor de control ce vizează respectarea reglementărilor legale privind dotarea şi utilizarea caselor de marcat. De asemenea, pentru cinci agenţi economici s-a dispus sistarea activităţii pentru că nu deţineau astfel de aparate. (A.A.)

ALTE STIRI PE SCURT

Noi bilete de tratament

Casa Judeţeană de Pensii Gorj a primit ieri alte 155 de bilete de tratament într-o serie de staţiuni noi. Biletele sunt valabile pentru plecări în perioada 9-12 aprilie. Pensionarii au ocazia să plece de data aceasta în staţiuni precum Herculane, Sovata, Călimăneşti, Căciulata, Felix, Govora, Lacul Sărat, Olăneşti, Slănic Prahova. Dat fiind perioada de distribuire foarte scurtă, aceste bilete se vor elibera pe principiul „primul venit primul servit”. (C.S.)

Permisul de conducere, greu de obţinut

Permisul de conducere este din ce în ce mai greu de obţinut de către gorjeni. În primele trei luni ale acestui an procentul de promovabilitate a fost de doar 28, 87%. În perioada amintită au fost emise 4.220 permise de conducere şi 54 au fost preschimbate. (D.M.)

Donaţi alimente pentru asistaţi!

Prefectura judeţului Gorj face un apel către reprezentanţii instituţiilor publice, dar şi către cetăţenii judeţului să întindă o mână de ajutor persoanelor aflate în centrele de asistenţă socială şi să doneze, în funcţie de posibilităţi, alimente neperisabile şi specifice sărbătorilor pascale. Colectarea acestora se va face începând de luni, 11 aprilie, la depozitul de la Direcţia pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Gorj. Alimentele vor fi oferite în apropierea sărbătorii Învierea Domnului copiilor şi vârstnicilor din centrele de plasament, îngrijire şi asistenţă socială. (D.M.)

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: