Peste 100 de mii de măști distribuite minerilor și energeticienilor

Oficialii Complexului Energetic Oltenia au luat măsuri suplimentare pentru ca angajații să nu fie supuși riscului de a se îmbolnăvi cu Covid 19. Toți angajații sunt verificați prin telefon dacă sunt sănătoși și, în fiecare subunitate, au fost distribuite echipamente de protecție. De la declanșarea pandemiei până în prezent, reprezentanții companiei au anunțat că au împărțit peste 100 de mii de măști salariaților.

Toți angajații care vor reveni de luni la muncă vor primi măști de protecție. Fiecare șef din companie a sunat subalternii pentru a-i chestiona despre starea lor de sănătate.  “Am luat toate măsurile. Șefii entităților vor face acele chestionare prin convorbiri telefonice cu fiecare salariat pentru a avea informații despre starea fiecărui salariat. Am suplimentat dezinfecțiile la nivelul scetoarelor, sediilor administrative și vom pune la dispoziția colegilor noștri măști, mănuși. Am luat măsuri pentru dezinfecție și montarea aparatelor de dezinfecție la nivelul tuturor sediilor, grupurilor sociale, vestiarelor”, a declarat Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei.

În plus, dacă situația o va impune, salariaților care ajung în cabinetele medicale din subunitățile companiei li se va lua temperatura. „În momentul de față, avem aparat de măsurarea temperaturii la nivelul cabinetelor medicale și la nivelul CEO. Sunt termometre digitale. Vor primi gratuit măști și mănuși. În perioada 20 martie până luni, când vom relua activitatea, discutăm de peste 100 de mii de măști care au fost distribuite salariaților și vom finaliza această distribuire luni”, a mai spus Rușeț, la Tele3.

Până în acest moment, 13 angajați ai companiei au fost testați pozitiv pentru Covid 19.

Vizualizări: 1,986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: