Horoscop

Valabil pe 17 mai

Berbec:  Se poate să aveți de gând să vă mutați, răscoliți site-urile de imobiliare și poate descoperiți ceva la un preț convenabil. Vă dați întălnire, chiar și în Zoom, cu niste parteneri de afaceri ca să vedeți dacă puneți la cale ceva împreună, că aveți chef de treabă și nu vă strică niște bani în plus.

Taur: Poate bateți palma pentru un contract care o să vă asigure un venit consistent și o să fie un confort financiar. O să aveți de luat niste bani din urmă și o să vă echilibrați bugetul, după cumpărăturile masive din perioada sărbătorilor.

Gemeni: O să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care a dispărut o vreme din viață voastră, a reflectat asupra relației și vrea să fiți împreună. O să vă bucurați de niște reușite, chiar și mărunte, dar care or să ridice stima de sine, probabil veți lua și bani și o să lucrați cu și mai mare tragere de inima.

Rac: Se poate să cereți un credit bancar că să vă cumpărați o mașină, daca nu cumva e vorba despre o casă. Sunteți pe punctul de a face o schimbare majora și să vă învingeți toate temerile, ca să vă luați avânt să vă atingeți obiectivele – o casă, un job, o căsătorie.

Leu: E posibil să dați lovitura cu ceva la care lucrați de multă vreme, dar abia acum se află la mare căutare. Sunt niște oameni care vor să vă coopteze într-o activitate care v-ar aduce profit, pentru că voi sunteți într-un vârf de formă profesional.

Fecioară: Or să vă fie apreciate niste lucruri la care ați muncit și e bine să profitați de ocazie și să mai obțineți niste privilegii. O să adunați niste bani de ici, de colo și o să vă descurcați cu cheltuielile și cu situațiile neprevăzute, că se petrec multe schimbări și trebuie să le faceți față.

Balanță: Se poate să încropiți o afacere cu cineva din afara țării, sau aorașului și să lucrați numai de acasă, dar nu obligatoriu. Vreți să plecați pe undeva sau faceți o rezervare acum și vacanța o să fie luna viitoare sau când or să poată și ai voștri.

Scorpion: E posibil să rezolvați niste treburi cu partenerii aflați la mare distanță și la care v-ați putea duce, la un moment dat, anul asta. O să vă bucurați de niste beneficii, pot fi bani sau alte echivalente, pe care le puteți sugera și voi șefilor și pe care n-or să vi le refuze.

Săgetător: Cineva cu care ați avut un început de relație vă caută ca să vă reuniți, daca se poate, daca nu v-ați găsit între timp pe cineva. Vi se propune o colaborare și care v-ar ajuta mult din punct de vedere financiar, cu condiția să vă mai rămână timp și pentru familie, altminteri n-o să merite.

Capricorn: O să vreți să experimentați ceva nou, să începeti o activitate, un hobby care să vă ajute să eliminați tensiunile. O să stați ceva mai bine la capitolul bani – și asta, poate pentru că veți lucra în paralel, sau o să fiți mai bine plătiți la actualul serviciu.

Vărsător: E posibil să se înfiripe o idilă, dacă n-aveți partener de viață și să fie o alegere bună – anul viitor o să vă dați seama dac-ați ales bine, sau nu. Se pare că v-apucați de o renovare, sau e o reorganizare a interiorului, poate construiți un garaj, sau altceva de care-ar fi nevoie, pentru întreagă familie.

Pești: Poate mai reparați din lucrurile care v-ar mai putea fi de folos prin casă, ori mașină ar fi de dus la reparat înainte de a o vinde. O să mai faceți și voi niste investiții în locuință ca să sporiți gradul de confort, să căpătați mai mult spatiu, pentru studiu și pentru lucrul de-acasă.

Vizualizări: 1,030

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: