Cât cheltuiește municipalitatea pe festivaluri în acest an

Peste două milioane de lei. E bugetul creionat de Primăria Târgu Jiu pentru evenimentele din acest an: spectacole și concursuri. 

I love Târgu Jiu, de exemplu, e un proiect derulat până în decembrie și pentru care primăria alocă 350 de mii de lei: spectacole de muzică populară, ușoară, rock, clasică și concursuri. 

Pentru 1-8 martie, primăria alocă 30 de mii de lei, tot pentru o serie de spectacole. Alți 10 mii de lei sunt alocați pentru 1 Mai.

Sărbătoarea narciselor va consuma 40 de mii de lei din bugetul municipalității, iar pentru Zilele Municipiului, alți 750 de mii de lei. Încă 50 de mii de lei au fost alocați pentru marcarea Zilei Internaționale a Copilului.

Seria Infinity Târgu Jiu înseamnă 450 de mii de lei de la buget. Vor fi concerte, conferințe și concursuri pe teme sportive, culturale și artistice. Încă 50 de mii de lei se adaugă pentru Festivalul de Muzică Folk, Festivalul Berii va consuma alți 20 de mii de lei. Iar pentru Festivalul Internațional de Folclor au fost alocați 50 de mii de lei.

În final, 150 de mii de lei a alocat primăria doar pentru materialele și serviciile de promovare a evenimentelor și municipiului Târgu Jiu.

Vizualizări: 890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: