Cât costă biletul la Muzeul Iluziilor

Iluzii optice, 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, un generator Van De Graaff sau un theremin, instrumentul muzical la care poţi cânta fără să îl atingi, sunt doar câteva dintre lucrurile care îi aşteaptă pe vizitatori la primul Muzeu al Iluziilor din România, care va fi deschis din data de 22 şi până în data de 30 noiembrie, la Muzeul Judeţean Gorj. Orarul de funcţionare a muzeului este 9:00-19:00.

Conceptul este unul unic în România şi are un caracter interactiv – vizitatorii vor putea înţelege cum funcţionează iluziile prin contactul direct cu cele peste 100 de obiecte prezentate, dar şi prin explicaţiile unui povestitor unplugged, care va oferi detalii despre mecanismele lor de funcţionare şi va face demonstraţii live.

Muzeul va putea fi vizitat pe bază de rezervare, la [email protected] sau numărul de telefon 0752.690.245. Durata unei vizite este de 60 de minute, iar preţul unui bilet este de 15 lei. Muzeul Judeţean Gorj se află pe strada Geneva nr. 8. Muzeul Iluziilor este un proiect al Asociaţiei Astronomice Pluto. (A.A.)

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: