Cât costă noua Dacia Logan, prin programul Rabla

Noua Dacia Logan face deja valuri în România fiind extrem de apreciată pentru design și dotări, dar şi pentru motorizări. Logan III a atras multă atenție şi s-a aflat deja preţul prin care poate fi achiziţionată prin programul Rabla 2021.

Până la debutul Programului Rabla de anul acesta nu mai este mult timp, iar cei tentați să achiziționeze anul acesta o mașină nouă își fac deja calcule. Programul va demara, cel mai probabil, ca și în anii precedenți, în luna martie. În 2020, Administrația Fondului pentru Mediu a alocat fonduri în valoare de 450 de milioane de lei iar acesta a fost cel mai mare buget rezervat vreodată programului guvernamental. Dacia Logan a fost cea mai vândută mașină a anului trecut în România, potrivit datelor furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România. Dacia a vândut în țara noastră 18.747 unități Logan, a informat Pro Motor.

Noua Dacia Logan are un preț de pornire de 8.400 de euro în România. Este un preț trecut în contul versiunii SCe 65 cu echiparea de bază Access. Dacă scădem din acest preț valoarea primei de casare oferite în cadrul programului Rabla 2021 și care rămâne și anul acesta de 6500 de lei, echivalentul a 1.335 de euro, ajungem la doar 7.065 de euro.

Cei care își doresc noua Dacia Logan cu transmisie automată se vor orienta către versiunea TCe 90 CVT cu echiparea de top Comfort și cu preț de pornire de 12.950 de euro. Dar și în acest caz, tichetul Rabla coboară semnificativ prețul. Astfel, în cazul vârfului de gamă, negocierile vor porni anul acesta de la 11.615 euro.

Potrivit Ministerului Mediului, prima de casare va ajunge la 7500 de lei în cazul în care valoarea emisiilor produse de mașina care urmează să fie achiziționată sunt mai mici de 96 de dioxid de carbon pe kilometru.

Condițiile pentru obținerea primei de casare rămân neschimbate. Astfel, autoturismul care urmează să fie casat trebuie să fie mai vechi de 8 ani și să fi fost înmatriculat în România înainte de 31.12.2012. Mașina trebuie să conțină componentele esențiale funcționării: motor, caroserie, roți etc.

Galerie foto


Vizualizări: 2,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: